Onderdelen

Badminton

De badminton afdeling is ontstaan door een samenwerking met 2 al bestaande recreatieve badminton clubs, namelijk badminton vereniging Keep Fit en badminton vereniging Kinheim.
Zij zijn recreanten wat wil zeggen dat ze geen competitie spelen. Zij spelen voor hun plezier en om fit te blijven.

Speelavond

Op maandag avond wordt er gebadmintond door een 12-tal enthousiaste senioren van 20.00-22.00 uur in de Kinheimzaal , die gedurende 2 uur indraaien met de mensen die aanwezig zijn, meestal zijn er een 10-tal mensen per avond. Kom gewoon een keer gezellig langs!

Elke vrijdagavond wordt er 3 uur gebadmintond door senioren van 19.30-22.30 uur in de sportzaal aan de Olmenlaan 141 in Zwanenburg. De partijen die we spelen duren telkens 20 minuten en worden door een aantal vaste "bordenisten" op sterkte ingedeeld. Op een avond zijn gemiddeld zo'n 14 spelers van de 20 leden aanwezig.

Lid worden?

Om lid te worden hoef je geen jarenlange ervaring te hebben, hoewel dat geen bezwaar is.
Belangrijkste voorwaarden zijn; dat je slim genoeg bent om de regels te snappen; je graag meer beweging wilt; en open staat om je verder te ontwikkelen. Als je lid wilt worden van onze club, wat wij ons goed kunnen voorstellen, loop dan gewoon eens op een maandag- of vrijdagavond binnen met je sport outfit. Een racket kan je lenen en vervolgens kun je 3x gratis meetrainen of dit de sport is die bij je past. We zijn ook van plan weer een jeugd afdeling te starten, meld je dan eerst aan op een van de avonden. Dan wordt ook competitie spelen wellicht weer mogelijk!

Jeugd Badminton?

We willen graag beginnen met jeugd badminton, per vrijdag 7 september 2018!

Vrijdag:      18.30 - 19.30 uur *     Jeugd in de Kinheimzaal*

*Zodra er 10 inschrijvingen per groep zijn, kunnen de jeugd lessen beginnen!

Voor de eerste 10 aanmeldingen is de contributie € 125,- voor 1x per/week trainen (normaal € 160)!