Lidmaatschap

Als het je leuk lijkt om lid te worden van sportvereniging Christofoor dan kun je de eerste twee keer gratis meetrainen. Daarna kan je je aanmelden met het inschrijfformulier, dat je kunt downloaden via de link onderaan de pagina. Je kan ook een inschrijvingsformulier vragen aan de trainer/ster.

Het formulier dien je in te leveren bij de trainer/ster of je kan die sturen naar de ledenadministratie.

Adres ledenadministratie

Gitta van Houwelingen
Westerflierpad 18
1165 NR Halfweg

Wijzigingen

Wijzigingen m.b.t. adres, telefoonnummer, mailadres etc. dien je zo snel mogelijk aan de ledenadministratie door te geven.

Beëindiging recreatief lidmaatschap

Afmelding recreatief lidmaatschap dient voor 1 augustus schriftelijk of per email te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Contributie is verschuldigd t/m het einde van het seizoen waarin is opgezegd.

Voor competitie Basketbal dient er voor 1 mei opgezegd te worden. Wordt afmelding tussen 1 mei en 1 augustus gedaan voor competitie spelers, dan wordt € 50,- in rekening gebracht.

E-mail ledenadministratie: gibrahouweel@hotmail.com of info@svchristofoor.nl